
A menü
Az ebéd:
Sült paprikás padlizsánkrém (Veg)
Kacsa rilette, bodzás lilahagyma salátával (GM, LM)
Kakukkfüves csirkeragu leves (GM, LM)
Narancsos sütőtök krémleves pirított magokkal (Veg)
Tanyasi csirkemell, sült bazsalikomos paradicsommal, sajtkrémes burgonyapürével (L)
Tőkahal filé, rizspiláffal (H)
Lassan sült tarja lecsószósszal és zöldhagymás árpagyönggyel (L)
Grillezett camambert, sült diós pesztóval (L,Veg)
Grand desszert válogatás
Salátabár (GM, LM)
Sajtválogatás (GM)
A vacsora:
Bazsalikomos mozzarella golyó (GM, Veg)
Füstölt pisztráng, kapribogyóval (GM,LM)
Klasszikus gulyásleves (LM,GM)
Olasz paradicsomleves (LM,GM,Veg)
Aszalt paradicsommal göngyölt csirke, zöldséges jázmin rizzsel (GM)
Fokhagymás sertés tarja, rozmaringos tepsis burgonyával (LM,GM)
Tengeri sügér filé, currys kókusztejes mártásban (LM)
Tejszínes erdei gombás rigatoni (Veg)
Grand mini desszert válogatás
Salátabár (GM, LM)
Sajtválogatás (GM

